Cum Funcționează

Complex, dar ușor de utilizat

Este o artă în a integra un volum mare de funcții utile într-un software fără a-l aglomera și fără a neglija experiența utilizatorului. Cu isoLEX, am reușit să îmbinăm două noțiuni aflate la poli opuși: simplitate și complexitate.

Instalare direct pe serverul tău

Nu vindem un software, ci o soluție completă, care include și instalarea pe serverul tău. Ne asigurăm că totul funcționează în parametri optimi, astfel încât tu și echipa ta trebuie doar să rulați isoLEX și să profitați de tot ceea ce oferă.

Training specializat

Deși isoLEX este foarte intuitiv, oferim training specializat pentru personalul birourilor de avocatură care aleg să colaboreze cu noi. Astfel, ne asigurăm că aplicația este folosită la capacitate maximă, iar clienții noștri profită de toate beneficiile.

Totul începe cu o întâlnire!


Am ales comunicarea directă și personală cu fiecare dintre cei interesați de isoLEX. Astfel, pe lângă
demonstrația pe care o vom oferi în cadrul acestor întâlniri, suntem pregătiți cu răspunsuri pentru orice întrebare.
De asemenea, încercăm în permanență să ne îmbunătățim produsul, ca atare părerile și impresiile primite sunt de
inestimabilă valoare.

Stabilim împreună o modalitate de plată convenabilă.


Dacă în avocatură urmărim să fim mereu învingători, când vine vorba de isoLEX căutăm mereu varianta în care toată lumea are de câștigat. Nu există o rețetă de afaceri universal potrivită; tocmai de aceea suntem flexibili în majoritatea aspectelor legate de isoLEX. Ofertele noastre de preț sunt personalizate, astfel încât să fie potrivite și profitabile pentru ambele părți.

Instalăm isoLEX pe serverul tău.


În încercarea noastră de a simplifica lucrurile cât mai mult, am ales să predăm produsul „la cheie”. Asta înseamnă că echipa noastră se va ocupa de instalarea isoLEX direct pe serverul tău. Tu și echipa ta veți putea să folosiți aplicația
imediat.

Instruim personalul.


Fiecare funcție oferită de isoLEX a fost îndelung analizată și gândită în profunzime pentru a-și aduce aportul la
eficientizarea unui proces. Deși este un software foarte intuitiv, vrem să ne asigurăm că utilizatorii aplicației beneficiază de toate avantajele incluse, obținând astfel maximum de performanță.

Îți stăm la dispoziție prin sistemul de suport.


Relația dintre compania noastră și biroul tău de avocatură nu se încheie odată cu achiziționarea produsului. Pentru orice fel de impediment, eroare, sugestie sau modificare îți stăm la dispoziție prin sistemul de suport.Prețuri

Fii mereu conectat la noutățile isoLEX. Abonează-te la newsletter și nu vei pierde nicio informație care te-ar putea interesa.