Securitate și siguranță

Pentru noi, confidențialitatea datelor și siguranța utilizării aplicațiilor este o prioritate!
De aceea colaborăm cu cei mai buni în domeniu și luăm măsuri care să confere tuturor un confort sporit și o liniște în toate privințele.

McAffee

Suntem verificați de către McAfee Secure pentru a ajuta la protejarea și asigurarea datelor voastre în fața vulnerabilităților sau a altor atacuri online. 

 

ImmuniWeb - AI pentru securitate

O platformă puternică ce rulează teste de siguranță pentru site-ul și aplicația noastră. Astfel știm care pot fi pericolele sau vulnerabilitățile în domeniu.

Microsoft Azure

Colaborăm cu cei mai buni în domeniu, astfel că Microsoft Azure este o confirmare a muncii noastre și a calității produselor oferite.

GeoTrust SSL

Ne asigurăm ca datele sunt protejate în traseul online prin oferirea celei mai puternice encripții din industrie AES 256 bit, oferită de GeoTrust.

Google Chrome

Deși toate browserele sunt compatibile pentru rularea aplicației noastre, noi recomandăm Google Chrome, pentru o mai bună experiență în utilizare. 

Dacă ai vreo nelămurire sau dorești informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi și cu mare drag îți vom răspunde cu privire la orice nelămurire. Scrie un ticket la adresa: support@isolex.ro 

support.isolex.ro

Pregătit să începi?

Contactează-ne sau creează un cont gratuit!