Alege mai mult spațiu de stocare!

Pentru licența ta noi colaborăm cu Microsoft Azure!

100 GB

Mărește spațiul tău de stocare la 100gb 

6 EUR/lună/firmă

500 GB

Mărește spațiul tău de stocare la 500gb 

27 EUR/lună/firmă

200 GB

Mărește spațiul tău de stocare la 200gb 

11 EUR/lună/firmă

... mai mult spațiu?

Stabilește cât spațiu aveți nevoie și noi îți oferim

întreabă preț

De ce colaborăm cu Microsoft Azure

Folosim Microsoft Azure pentru că este cea mai modernă soluție cloud. Oferă scalabilitate și resurse puternice, creând astfel perspective numeroase atât în ce privește dezvoltarea noastră, cât și utilizarea pentru voi (clienții finali).

Performanța ridicată și securitatea asigurată și implementată de Microsoft de asemenea este o recomandare în sine. Vezi mai multe informații pe pagina Microsoft Azure Portal.

Sigur

Ca să fie totul sigur și confortabil datele sunt criptate (at rest & in transit) folosind SMB 3.0 și HTTPS.

Inteligent

Accesați rapid fișierele prin latență ridicată, legături de lățime de bandă reduse prin memorarea inteligentă a fișierelor locale utilizate frecvent utilizând Azure File sync.

Ușor de administrat

Implementăm partajări de fișiere fără a fi nevoie să gestionăm implementările de hardware sau de sistem de operare.

Armonios

Ne ajută să migrăm fișiere dependente de aplicații în cloud, fără să stricăm codul deja existent, permițând lucrul în mod optim pe orice platformă este nevoie (Windows, macOS, Linux) 

Sistemul Azure este lider în domeniul performanțelor, permițând plasarea pe o singură platformă a serviciilor gestionate și negestionate, iar acest lucru oferă numeroase posibilități pentru crearea și implementarea de diferite aplicații. Azure combină serviciul IaaS (infrastructură ca serviciu) cu PaaS (platformă ca serviciu).

Microsoft Azure a fost create pentru a-ți permite accesul la toate serviciile, mașinile și aplicațiile, fără teama întreruperii accesului. Sistemul Azure oferă un contract SLA, care acoperă o funcționare a serviciului de 99,95%, o monitorizare continuă a stării serviciilor și asistență tehnică non-stop.